Contact gegevens HZC de Robben

 Zwembad de Lieberg

  Jan van der Heijdenstraat 170 te Hilversum . U kunt geen post voor HZC de Robben sturen naar het zwembad

 Elementair zwemmen (Zwemles, Trimzwemmen en Active Swim)

  Aanmelden: Via de balie uitsluitend op maandagavond in Zwembad de Lieberg vanaf 17.00 uur  

Informatie: Onno Wiegers : 06 - 51288350 E-Mail :       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Waterpolo (Informatie, aanmelding waterpolo en wedstrijdsecretariaat)

  Peter Budding en Lucielle Praktiek  Eemnesserweg 248 Hilversum E-mail :   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Ledenadministratie (Informatie, wijzigingen en schriftelijke opzeggingen)

  Johan Evers          E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: 06 - 5337 5046 (alleen voor dringende zaken)

 Stichting Clubhuis HZC de Robben (reserveringen en inlichtingen) Hans van Zenderen E-mail :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur         E-mail :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.